غذاهای آنتالیا
نوشته شده توسط : مهسا

غذاهای آنتالیا


غذاهای آنتالیا :غذاهاي سنتي و محلي ترکيه معمولا از مواد اوليه ي تازه درست مي شوند مثل گوجه فرنگي,بادنجان,فلفل قرمز,سير و خيار و با گياهان معطر و ادويه جاتي مانند فلفل,زيره ي سبز,نعناع، پونه ي کوهي,جعفري,آويشن و فلفل قرمز آنها را طعم دار و خوش عطر مي نمايند. گوشت بره محبوب ترين غذاي اينجاست ولي بيف و مرغ هم پخته مي شود. آنتاليا در مجاورت دريا واقع شده و ماهي و غذاهاي دريايي از جمله غذاهاي تخصصي رستوران هاي اينجاست.کباب هاي آنتالیا نيز همانند هر نقطه ی ديگر ترکيه مشهور هستند و معمولا با سالاد,سس و نان پيتا سرو مي شود. اگر به بادنجان علاقه داريد حتما از (دلمه ي پاتليکان)و يا (سالاد پاتليکان)نوش جان کنيد. اگر بين ماه هاي مارچ تا جون از آنتاليا ديدن کنيد، ماهي اسقومري,سپر ماهي و ماهي کولي موجود میباشد.

 





:: برچسب‌ها: غذاهای آنتالیا ,
:: بازدید از این مطلب : 137
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 22 دی 1392 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: